Tonttitilanne nyt: Ylöjärven tonttihaku 2020

tontti

Osallistuimme Ylöjärven tonttihakuun, joka päättyi pari päivää sitten. Tontteja on tarjolla yhteensä 58 kappaletta ja pääsääntöisesti kolmelta eri alueelta. Hakemuksia näihin tontteihin tuli 644 kappaletta 492 eri hakijalta. Eli kymmenkunta hakijaa per tontti. Hakijoiden määrä vaihteli paljon alueiden välillä.

Näistä eri alueista meitä kiinnostavimmalta alueelta tontteja on tarjolla 31 kappaletta, joihin kohdistui 175 hakemusta. Se ei siis ollut tämän hakukerran suosituin alue, mutta on siinäkin useampi hakemus per tontti. Haluamamme sijainnin saaminen ei ole itsestäänselvyys.

Karttojen ja ensimmäisen paikalla käynnin jälkeen meitä kiinnosti alun perin kaksi tonttia. Luimme erilaisia luontoselvityksiä ja kävimme tutkimassa tontteja tarkemmin. Selvitysten perusteella tiputimme lopulta toisen tonteista pois liian riskaabelina pohjarakentamisen näkökulmasta. Tällä hetkellä meillä on siis kiikarissa vain ja ainoastaan yksi tontti.

Kaikki on lopulta kiinni tonttiarvonnasta. Peukut pystyssä, että pääsemme valitsemaan haluamamme tontin. Mikäli joku ehtii sen edestämme varaamaan, niin emme ota tänä vuonna tonttia. Kiire ei ole ja odotamme mieluummin meille mieluisaa tonttia.

Nyt jännäämme arpaonneamme. Tonttiarvonta oli tarkoitus alunperin järjestää 25.11. Se on kuitenkin vallitsevan tilanteen johdosta peruttu ainakin fyysisenä tapahtumana, saa nähdä järjestetäänkö se samana ajankohtana digitaalisesti.

Peukut pystyyn!

Jaa artikkeli kaverille:

2 thoughts on “Tonttitilanne nyt: Ylöjärven tonttihaku 2020

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Villa Uitto - 2020 ->