Tästä kaikki alkaa

Tontti.

Tervetuloa blogiimme Villa Uittoon!

Tämä blogi perustettiin niin päiväkirjaksi kuin askeleeksi kohti unelmien tavoittamista. Pohdimme blogissa taloutta, tontin etsintää ja oman kodin suunnittelua sekä lopulta itse rakentamista. Blogiin eksyy myös varmasti kirjoituksia niin unelmien sisustuksesta kuin muistakin mieltä askarruttavista asioista. Blogin tehtävänä on myös ensisijaisesti selkeyttää omia ajatuksiamme ja koota tietoa miten valmistautua rakentamiseen.

Ruudun takana häärää kolmekymppinen pariskunta Tampereelta, jonka haaveena on talonrakentaminen. Blogiin tulee kirjoittamaan meistä molemmat eli kyseessä on yhteisprojekti. Tiedossa on siis varmasti mielenkiintoisia juttuja eri näkökulmista. Meillä molemmilla on myös aivan omia vaatimuksia ja toiveita talon suhteen, joten katsotaan missä asioissa joudutaan etsimään kompromisseja. Jännittäviä aikoja odotellessa!

Blogi tulee varmasti starttaamaan hieman pienellä taustalla miksi juuri omakotitalo. Tontin etsintä on myös kuumeisesti työn alla. Tonttia tullaan mitä luultavimmin etsimään Tampereen ympäryskunnista tai Tampereelta budjetin rajoissa. Tarkoituksemme on käydä sekä uudiskohteiden että vanhempien omakotitalojen näytöissä ja hyödyntää näkemäämme omien visioiden kirkastamisessa. Näistä kuullaan varmasti lisää myöhemmin blogin puolella.

Blogia on tarkoitus päivitellä 1-2 kertaa viikossa ja tulemme myös hyörimään blogin instagram-tilillä, joten otahan tili seurantaan! Toivoimmekin, että höpinöistämme on iloa myös muille vastaavassa tilanteessa oleville, talonrakennushaaveisille tai muuten vaan kiinnostuneille. Mikäli teillä on juttuideoita, niin eikun yhteyttä tänne niin katsotaan mitä voimme toiveiden toteuttamiselle tehdä.

Jaa artikkeli kaverille:
Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Villa Uitto - 2020 ->